Opening Theaterseizoen

D start van het culturele seizoen - UIT op ROZENBURG

Gericht op het nieuwe uitseizoen, gezocht:

organisaties die iets te bieden hebben  op het gebied van invulling van vrije tijd en uitgaan.

Verenigingen, burgers, bedrijven en alle andere organisaties zijn welkom een bijdrage te leveren aan de Cultuurmarkt op zaterdag 1 september 2018 van 11:00-16:00 uur in Muziektheater de Ontmoeting en/of op het theaterplein.

De organisatie heeft als doel een zo breed mogelijk publiek kennis te laten maken met het rijke en gevarieerde aanbod voor het nieuwe seizoen.

Gezocht: Artiesten

In Muziektheater De Ontmoeting is altijd iets te beleven.

Tijdens de Uit Op Rozenburg Cultuurmarkt is het podium beschikbaar voor alle Rozenburgse (amateur)muzikanten, jong en oud, individueel, in groeps- of verenigingsverband. Een ieder is van harte welkom zich hiervoor aan te melden.


Gezocht: Standhouders

Rozenburg kent een rijk verenigingsleven. Van muziek tot sport en van kunst tot cultuur. Vele enthousiaste vrijwilligers maken activiteiten en evenementen in Rozenburg mogelijk.

Tijdens de Uit Op Rozenburg Cultuurmarkt krijgen alle Rozenburgse organisaties de gelegenheid hun activiteit(en) in een kraam te presenteren.

Interesse? Mail vr 1 augustus 2018 naar UitOpRozenburg@gmail.com

of bel 0613 010 010 voor een aanmeldingsformulier.


Op zondag 2 september 2018 wordt het nieuwe theaterseizoen geopend met een zeer gevarieerd programma van 11:00-16:00 uur.