Het Groot Dictee van Rozenburg
De PR-commissie van Stichting Muziektheater De Ontmoeting organiseert op zaterdag 30 april 2022 de dertiende editie van Het Groot Dictee van Rozenburg. Dit jaar wordt het dictee geschreven čn voorgedragen door voormalig Rozenburgs huisarts Johan de Vries.

Behalve dat meeschrijven met een dictee gewoon hartstikke leuk, heeft de organisatie een belangrijk doel voor ogen. Namelijk een zo hoog mogelijke opbrengst bij elkaar te schrijven ter financiële ondersteuning van Hospice Nathrine, inmiddels een begrip in Rozenburg!

Voor deelname aan het dictee worden mensen van alle leeftijdscategorieën en pluimage uitgenodigd! Dus: jong en oud, bekend of minder bekend, een ieder wordt hierbij opgeroepen om deel te nemen.
De onderlinge competitie bestaat natuurlijk uit het zoveel mogelijk woorden foutloos schrijven.
Zoals altijd is deelnemen belangrijker dan winnen.
In de strijd om de wisselbokaal staan ook deze editie dicteespecialisten buitenspel, maar we bieden het dictee voor opnieuw op twee niveaus aan. Voor de specialisten wordt een tiental extra woorden toegevoegd.

Het dictee bestaat uit 200 woorden.
Het is de bedoeling dat een ieder die meeschrijft zich door vrienden, buren, familie, baas, collega’s of een bedrijf laat sponsoren voor elk goed geschreven woord of voor een vast bedrag. Maar u mag natuurlijk ook alleen uzelf sponsoren. De minimale inleg is € 25.

Hospice Nathrine

Rozenburg mag zich gelukkig prijzen. In september opende Hospice Nathrine de deuren van een sfeervol pand aan de Laan van Nieuw Blankenburg.
Het Hospice is er voor iedereen die aan het einde van het leven is gekomen en deze laatste periode niet thuis wil of kan doorbrengen. Samen met professionele zorgverleners en vrijwilligers bieden zij een 'bijna thuis' omgeving waar men rust en geborgenheid vindt. Daarbij geven zij zorg aan de bewoners, maar ook aan familie, vrienden en naasten.
Meer informatie kunt u lezen op www.hospicenathrine.nl

Het Groot Dictee is leuk en leerzaam om aan mee te doen en tevens sponsort u een goed doel!
Deelnemers kunnen zich aanmelden via onderstaande link.

Datum: zaterdag 30 april 2022
Aanvang: 19:30 uur
Zaal open: 19:00 uur
Toegang: gratis

'Wie meeschrijft aan het Rozenburgs Dictee, steunt hospice Nathrine hiermee!'


AANMELDEN