Opening Theaterseizoen

UIT op ROZENBURG

Dé start van het culturele seizoen


Op zaterdag 14 en zondag 15 september 2019 wordt het culturele seizoen geopend.


Programma:
ZATERDAG 14-9-2019      
10:30 uur     Presentatie 'De Terugkeer' (reserveer via kan op deze website)
20:00 uur     Opening Seizoen met 'The Country Wings' *

ZONDAG 15-9-2019     
11:00 uur                   Familievoorstelling 'Alleen op de wereld' *
10:00 čn 14:00 uur     Klaverjastoernooi *
11:00 uur                   Maak kennis met het Schaakgenootschap *
12:00-16:00 uur         Informatiemarkt *
12:30 uur                   Slagwerkworkshop o.l.v. Frank Giese *
14:00 uur                   Zangworkshop o.l.v. RTMuziek *

* GRATIS

Sporten in een theater, het kan!
Sporten kan op vele manieren, actief in zwembad of sporthal.
Maar er zijn ook diverse sporten welke aan tafel gespeeld worden. Wat dacht u van de schaaksport of klaverjassen? Het kan allemaal in Muziektheater De Ontmoeting.
Om u de gelegenheid te geven kennis te maken met deze mogelijkheden organiseert Uit op Rozenburg onder leiding van Klaverjasvereniging Klavero twee korte klaverjastoernooien op zondag 15 september a.s. van 10-13 uur en van 14-17 uur in Muziektheater De Ontmoeting.
Aanmelden kan per mail: UitOpRozenburg@gmail.com of telefonisch: 0613 010 010.
Tevens kunt u vanaf 11:00 uur onder leiding van de schakers van Schaakgenootschap De Ontmoeting plaats nemen aan het schaakbord.
Dit alles in de achterzalen van Muziektheater De Ontmoeting.
Grijp uw kans!

Muziekles op Rozenburg
Deze week starten ook de muzieklessen weer bij UDI. Een viertal docenten, te weten André Leer, Lennaert Mekenkamp, Ellen Baksteen en Frank Giese, is beschikbaar om les te geven in de volgende categorieën: koperinstrumenten, houtinstrumenten, fluit en slagwerk.
U/jij kunt op elk moment instromen en… muziekles is er voor alle leeftijden, vanaf 7 jaar. Instrumenten zijn in bruikleen beschikbaar. Meer informatie over de opleiding kunt u lezen op www.udi-rozenburg.nl
Tijdens de opening van het culturele seizoen op zondag 15 september is UDI ook present van 12:00-16:00 uur voor het verkrijgen van informatie en/of aanmelden.
Om 12:30 uur is er de mogelijkheid geheel vrijblijvend deel te nemen aan een slagwerkworkshop.

Zingen op Rozenburg kan iedereen!
Rozenburg kent een rijk koorleven, dus hoe jong of oud je ook bent, meisje, jongen, man, vrouw, voor iedereen is er plaats!
Rozenburgs Jeugdmusicalkoor Giullare, Canticum Novum, Het Rozenburgs Dameskoor, Het Rozenburgs Mannenkoor en Popkoor Given repeteren elke week in Muziektheater De Ontmoeting. U hoeft er dus het dorp niet voor af!
Wilt u eerst ervaren of zingen in een groep ook iets voor u is? Kom dan naar de zangworkshop tijdens de opening van het culturele seizoen!
Zondag 15 september a.s. van 14:00-15:00 uur verzorgt RTMuziek een inspirerende zangworkshop in Muziektheater De Ontmoeting. Zorg dat je/u erbij bent!
Bent u al lid van een koor? Ook dan bent u natuurlijk van harte welkom!

Rozenburg in beweging, met als doel een zo breed mogelijk publiek kennis te laten maken met het rijke en gevarieerde aanbod voor het nieuwe seizoen.